Окупанти намагались прорвати оборону ЗСУ на кількох напрямках у Донецькій області, успіху не мали – Генштаб

Російські загарбники безуспішно намагались прорвати оборону українських захисників за кількома напрямками на Донеччині протягом останньої доби. Про це повідомляється у зведенні Генштабу ЗСУ від 18:00 6 серпня.

"На Слов’янському напрямку окремі підрозділи ворога намагалися просунутися в район західної околиці Богородичного, успіху не мали, відійшли", – сказано в повідомленні.

Уточнюється, що штурмовими діями окупанти намагалися покращити тактичне положення в напрямках Стряпівка – Бахмутське, Покровське – Соледар, Покровське – Бахмут, Володимирівка – Яковлівка, Відродження – Вершина, Покровське – Вершина.

"На всіх вказаних напрямках ворог отримав рішучу відсіч від українських воїнів та відійшов", – повідомляє Генштаб.

Також підкреслюється, що наступальними діями російські загарбники намагалися прорвати оборону наших військ у напрямках Спартак – Авдіївка, Веселе – Піски, Новоселівка Друга – Красногорівка, Олександрівка – Мар’їнка, Кирилівка – Павлівка та Пречистівка – Новомайорське.

"Українські воїни завдали ворогу значних втрат та відкинули назад", – підкреслюється в повідомленні.

Раніше повідомлялось, що окупанти намагалися просунутись у напрямку Лозове – Невельске, але були відкинуті ЗСУ.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті