Окупанти обстріляли 4 райони Дніпропетровщини - 8 людей постраждали

Російські окупанти в ніч проти 25 серпня обстріляли чотири райони Дніпропетровської області. Про це у Telegram повідомляє голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

Під обстріл потрапили Синельниківський. Нікопольський, Криворізький та Дніпровський райони області. Внаслідок цього було зруйновано кілька будівель, а також постраждали мирні жителі.

"По Синельниківському району після опівночі ворог вдарив вчетверте за добу. У Великомихайлівці було зруйновано кілька будинків. Вісім постраждали. Серед них троє дітей", - заявив Резніченко.

Наймолодшій дівчинці з постраждалих лише 2 роки – зараз усі вони перебувають у лікарні.

Нікопольський та Криворізький райони зазнали обстрілів РСЗВ та важкої артилерії рашистів. У районі Кривого Рогу було зруйновано кілька будинків. На щастя, у цих районах обійшлось без жертв.

Своєю чергою, над Дніпровським районом українські зенітники збили ворожу ракету.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що рятувальники закінчили пошукові роботи в Чаплине - кількість жертв зросла до 25 осіб.

Статті

Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Всі статті