Окупанти "ДНР" повідомили про пасажирський автобус, якій потрапив під обстріл, і трьох загиблих (ФОТО)

Окупаційна влада "ДНР" повідомила про пасажирський автобус, що потрапив під обстріл, і трьох загиблих у ньому пасажирів. Інформацію про потерпілий Донецьк автобус та відповідні фотографії 5 серпня розмістили сепаратистські ЗМІ.

"На перетині проспектів Київського і Партизанського сталося влучення… боєприпасу в автобус №19. За попередніми даними, загинули 3 людини і ще 5 отримали поранення", - повідомила маріонеткова влада окупованої частини Донецької області.

Сепаратистська пропаганда традиційно звинуватила в цьому обстрілі ЗСУ, не вказавши, що саме бойовики "ДНР" при потужній вогневій підтримці російської армії після 24 лютого почали активні бойові дії з метою "виходу на адміністративні кордони області".

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті