Окупанти 11 разів обстріляли будинки мирних жителів на Луганщині

Російські окупанти на Луганщині минулої доби 12 разів порушили звичаї війни, у тому числі обстрілами будинків мирних жителів. Про це 12 серпня у Facebook повідомляє поліція регіону.

"Протягом минулої доби до правоохоронців надійшло 12 звернень щодо порушення звичаїв війни (стаття 438 КК України). Серед них 11 стосуються руйнування цивільної інфраструктури", - повідомили правоохоронці.

Йдеться про обстріли окупантів квартир та приватних будинків мешканців регіону. Також поліцейські повідомили про чотири випадки мародерства на окупованих територіях.

Причому повідомляється як про ті території, які перебували під окупацією з 2014 року, так і про Сєвєродонецьк. Там йдеться про пограбування однієї з медичних установ.

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація, що в окупованому Старобільську вибухнув автомобіль колаборанта.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті