Один з заводів у Запоріжжі тимчасово припинив роботу через обмеження електроенергії

Запорізький завод феросплавів тимчасово зупинив експлуатацію печей на зимовий період через можливі обмеження електроенергії та ремонт обладнання. Про це повідомляє прес-служба АТ "Запорізький Завод Феросплавів" у Facebook.

"Враховуючи досвід попереднього зимового періоду в умовах обмежень в постачанні електроенергії, обумовлених руйнуванням об’єктів критичної інфраструктури та необхідності забезпечення теплом мешканців області, зменшення навантаження на енергомережу області та України, а також наявність залишків феросплавів на складах підприємства, було прийнято рішення по зупинці пічних агрегатів для проведення ремонтних робіт, які при їх поточній роботі провести не можливо", - зазначається у повідомленні.

Також у прес-службі додали, що це робиться з метою підготовки обладнання до стабільної роботи по закінченню опалювального сезону, з максимально ефективним виробництвом.

В АТ "Запорізький Завод Феросплавів" підкреслили, що в зазначений період зупинки для проведення ремонтів з метою утримання кваліфікованих спеціалістів їм буде забезпечена своєчасна виплата заробітної плати згідно з законодавством України.

Як повідомлялось раніше, Британія навчає українських інженерів захищати енергетику в разі атак РФ.

Статті

Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Всі статті