Обстріл району ДМЗ у Донецьку: окупанти видали версію про РСЗВ HIMARS

В окупованому Донецьку повідомили, що "зафіксували наслідки обстрілу Ленінського району Донецька 12:25 26.09.2023", запевняючи, що стріляли з РСЗВ HIMARS. Про це повідомляють пропагандистські ЗМІ.

"Фахівці представництва ДНР у СЦКК підтвердили факт обстрілу Ленінського району Донецька із застосуванням РСЗВ HIMARS, а також уточнили напрямок ведення вогню і тип ракет", - повідомляють окупанти.  

Як повідомлялося, у Центрі окупованого Донецька сьогодні пролунав вибух.  Імовірно прилетіло на територію колишнього Донецького металургійного заводу (ДМЗ).

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті