Звернення путіна без пояснення причин перенесли, а його прес-секретар перестав виходити на зв'язок

У РФ анонсоване на вечір, 20 вересня, звернення президента путіна кілька разів переносили, в результаті повідомили, що він виступить завтра, 21 вересня. Про це заявив політолог Сергій Марков.

Спочатку виступ російського диктатора, призначений на 21.00, переносили на одну годину. Потім з'явилися повідомлення, у тому числі політолога Маркова, якого вважають близьким до кремля, що звернення путіна вирішили відкласти на середу, 21 вересня.

При цьому пропагандистські канали Russia Today та "Перший канал" видалили анонси про виступ путіна. А його прес-секретар Дмитро Пєсков перестав виходити на зв'язок із журналістами, пише "Комсомольська правда".

Пізніше стало відомо, що звернення путіна покажуть в проміжку між 9-10:00 за києвським часом. А Forbes з посиланням на джерела в Кремлі повідомив, що записане путіним звернення буде показано 21 вересня, коли "прокинеться Далекий Схід".

Нагадаємо, раніше США заявили, що не визнають домагання росії в Україні.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті