"Несчастный случай". Олексію Кортнєву зірвали концерти у Новосибірську, потім поліція затримала музиканта

Лідеру гурту "Несчастный случай" Олексію Кортнєву зірвали концерти у Новосибірську. Про це пише російська пропагандистка Марина Ахмедова.

Причиною скасування запланованих заходів, за її версією, став факт того, що концерти "Несчастный случай" давав на підтримку України.

Пропагандистка запевняє, що концерти "зірвали сибіряки", проте насправді був задіян грубий адміністративний ресурс.

Так, в одному з клубів Новосибірська в момент виходу Кортнєва на сцену "раптово" вимкнули  світло. Коли проблему з електрикою було вирішено, надійшло повідомлення про пожежу у клубі. Пожежні розрахунки, які прибули на місце фейкового спалаху, остаточно зірвали концерт.

З невідомої поки що причини не відбувся і виступ "Несчастного случая" у новосибірській філармонії.

Зважаючи на все, "сибірякам", які всіляко заважали опозиційним музикантам, активно допомагала місцева поліція. Боротьба із неугодним музикантом закінчилася затриманням Олексія Кортнєва.

За інформацією місцевих ЗМІ, вокаліст гурту "Несчастный случай" показав середній палець поліцейським і не дуже уважливо висловився на їхню адресу. Олексія Кортнєва затримано за статтею "Образа представника влади".

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті