"Найбільша дурість, яку я чув". Американський журналіст Такер Карлсон про інтерв'ю з Путіним

Найбільшою дурістю, яку він колись чув, назвав американський журналіст Такер Карлсон фрагмент інтерв'ю Володимиром Путіним, у якому російських диктатор заявив про необхідність "денацифікації України".   

Про це він розповів у подкасті свого колеги Лекса Фрідмана, - пишуть американські ЗМІ.

Карлсон заявив, що абсолютно не зрозумів, чому Путін назвав українців "нацистами" і що таке "денацифікація" як мета "СВО".

Заяви російського президента про необхідність "денацифікації" України " однією з найдурніших речей, які він коли-небудь чув2.

"Я не зрозумів, що він має на увазі. Яка ще денацифікація? Називати їх нацистами - це, мені здається, дуже по-дитячому".

На запитання, чому він не відреагував жорстко, якщо вважав слова Путіна дурницею, Карлсон толком не відповів. Він сказав, що тривалий час не розумів, про що говорить господар Кремля, а коли зрозумів, що той насправді вірить в "український нацизм", то подумав про себе, але не в слух: "Блін, це просто жахливо дико звучить".  Після виходу інтерв'ю Такера Карлсона з Володимиром Путіним російська пропаганда назвала словесний потік російського президента проривом інформаційної блокади, яка радикально змінить ставлення Заходу до російської агресії проти України.

Статті

Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Всі статті