Над Серебрянським лісництвом на Луганщині встановили український прапор за 80 метрів від позицій ворога

За 80 метрів від позицій ворога на території Серебрянського лісництва в Луганській області у сірій зоні бійці 1-ї БрОП НГУ "Буревій" встановили український прапор 18 березня. Відповідне відео розмістив канал DeepState 20 березня.

"Бійці 1-ї БрОП "Буревій" поділилися кадрами підняття національного прапору у Серебрянському лісництві. 18-го березня бійці 4-го батальйону "Хорив" 1-ї БрОП НГУ "Буревій" здійняли український стяг над знівеченим Серебрянським лісом. Прапор був установлений в сірій зоні за 80 метрів від ворога", - сказано в повідомленні.

На кадрах можна побачити, в яких умовах ведуться бойові дії та як виглядають залишки колись гарного соснового лісу. 

"Не тільки піхота, техніка та артилерія дошкуляє, а й кляті КАБи", - зазначається в повідомленні. 

Підкреслюється, що дане відео є нагадуванням іншим побратимам, що боротьба триває і моральний дух українського воїна не можна зламати.

Раніше повідомлялось, що росіяни за допомогою авіації штурмували Серебрянське лісництво й Новоєгорівку на Луганщині.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті