На відновлення світла в Одесі знадобиться більше часу, ніж зазвичай, - Тимошенко

Внаслідок російської атаки по Одесі минулої ночі місто повністю знеструмлене. Про це заявив заступник голови Офісу Президента України Кирило Тимошенко у своєму телеграм-каналі.

Посадовець зазначив, що наразі заживлені лише об'єкти критичної інфраструктури: лікарні, пологові будинки, котельні та насосні станції.

"Ситуація залишається важкою, однак контрольованою. На відновлювальні роботи потрібно більше часу, ніж зазвичай", - написав Тимошенко.

Він також додав, що у місті працюють усі Пункти Незламності.

Як повідомлялося раніше, в результаті атаки дронів-камікадзе, у всіх районах Одеської області зникло світло

Статті

Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Всі статті