На Сумщині внаслідок обстрілу підстанції знеструмлено понад 4 тисячі споживачів

У ніч проти 3 травня внаслідок ворожого обстрілу суттєво пошкоджено електропідстанцію в Сумській області, внаслідок чого без електроенергії залишилися понад 4 тисячі споживачів. Про це повідомило Міністерство енергетики у Телеграм.  

"Ворог скинув дві керовані авіабомби на один із населених пунктів у Сумській області. Унаслідок удару суттєво пошкоджено електропідстанцію - є руйнація будівлі пункту управління. Знеструмленими через обстріл залишаються понад 4 тисячі споживачів", - йдеться у повідомленні. .

За інформацією відомства серед працівників постраждалих немає.

Через пошкодження унаслідок бойових дій залишається знеструмленою частина споживачів у Донецькій, Запорізькій, Харківській, Херсонській, Чернігівській областях.

"Тривають відновлювальні роботи і в Херсонській області. За добу в області відновили постачання електроенергії для понад 3,8 тисячі абонентів", - зазначили в міністерстві.

Загалом, як констатували у Міненерго, енергетична система наразі працює стабільно, без обмежень для споживачів.

Як повідомлялося, в результаті нічної атаки російськими дронами 3 травня у місті Кропивницький загорілась нафтобаза.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті