На окупованій Луганщині перестав працювати єдиний залізничний маршрут, що з'єднує Луганськ зі Старобільськом

Єдиний залізничний маршрут на окупованій території Луганщини, який з'єднує Луганськ зі Старобільськом, перестав працювати з 1 вересня. Про це повідомила пресслужба так званої "Луганской железной дороги" (ЛЖД), пишуть окупаційні ЗМІ 1 вересня.

"З 1 вересня і до скасування у зв'язку з проведенням колійних робіт на ділянці Кіндрашівська Нова - Солідарний повністю скасовується курсування приміських поїздів №6491/6490 сполученням Луганськ - Старобільськ, №6493/6492 сполученням Старобільськ - Луганськ, №6402 сполученням Старобільськ - Лантратівка, №6403 сполученням Лантратівка - Старобільськ", - ідеться в повідомленні.

Що спричинило необхідність проводити "колійні роботи" і коли планується відновити залізничне сполучення, не вказується.

Раніше повідомлялося, що в окупованому селищі Білокуракине Луганської області після першої години ночі 24 жовтня стався вибух, частково зруйновано будівлю залізничного вокзалу.

Раніше також повідомлялося, що у Сватовому було чути вибухи, повідомляють про знищення залізничного та автомобільного мостів.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті