На Новопсковщині в Луганській області переходять на триденний робочий тиждень, а в РЕС вже кілька місяців не отримують зарплату – ОВА

В окупованому вже рік екс-Новопсоквському районі Луганської області (після адмінреформи увійшов до складу Старобільського) співробітники комунальних і бюджетних установ переходять на триденний робочий тиждень. Про це повідомила Луганська ОВА у своєму Телеграм-каналі 17 березня.

"Тим часом, невдоволені з’являються на Новопсковщині, яка під окупацією вже рік, – сказано в повідомленні. – Ті, хто пішов працювати в комунальні установи загарбників, зокрема, у РЕС, вже декілька місяців не отримують зарплату".

Зазначається, що, крім того, нещодавно працівникам таких установ повідомили, що вони переходять на триденний робочий тиждень.

"Звісно, пропорційно знизиться і оплата праці", – йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялось, що на Луганщині поліцейські задокументували загибель дитини, чергові руйнування, "віджим" авто. Розшукуються четверо зниклих.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті