На Луганщині поліцейські задокументували загибель дитини, чергові руйнування, "віджим" авто. Розшукуються четверо зниклих

Поліцейські Луганської області задокументували загибель дворічної дитини, яка отримала смертельні поранення під час евакуації рік тому, а також  чергові руйнування внаслідок обстрілів і "віджим" автомобілів. Про це повідомила поліція Луганщини в Телеграм 16 березня.

"До поліції Луганщини надійшло повідомлення жінки про те, що в березні 2022 року внаслідок обстрілу окупаційними військами РФ Лисичанська отримала поранення її донька 2020 року народження, яка під час евакуації до м. Краматорськ померла", – сказано в повідомленні.

Уточнюється, що, крім того, в деокупованому  с. Макіївка Сватівського району Луганської області поліцейські прийняли заяву місцевої мешканки про те, що в грудні 2022 року військові РФ та "ЛНР" здійснили обстріл цивільних об’єктів с. Макіївка, внаслідок чого було частково пошкоджено приватний будинок та господарчі споруди заявниці. Поліцейські також зареєстрували повідомлення про знищення внаслідок обстрілів окупантами будинку та господарчих споруд в м. Попасна.

"За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України (Порушення законів та звичаїв війни)", – йдеться в повідомленні.

Зазначається також, що зареєстровані повідомлення про те, що у м. Лисичанськ та Кремінна невідомі заволоділи легковими автомобілями чоловіка та одного з державних органів. У Сєвєродонецьку невідомі угнали легковий автомобіль з гаражу, а зі стоянки угнали два спеціалізовані вантажні тягачі та два напівпричепи.

Крім того, поліцейські вживають заходів щодо встановлення місцезнаходження чотирьох громадян, з якими рідні втратили зв'язок.

Раніше повідомлялось, що на окупованій Луганщині маршрутка врізалася у танк рашистів, який перегородив дорогу.

Статті

Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Всі статті