На місці аварії літака Пригожина знайшли тіла 8 загиблих. На борту офіційно значилось 10 осіб

В росії екстрені служби Тверської області повідомляють про те, що на місці аварії літака Пригодина знайшли тіла 8 загиблих, - повідомляє РІА "Новости" 23 серпня.

За даними МНС, на борту було 10 осіб, з яких троє - екіпаж. Росавіація повідомляла, що на рейс був зареєстрований бізнесмен, засновник ПВК "Вагнера" Євген Пригожин.

У наближених до хазяїна ЧВК "Ванер" телеграм-каналах пишуть, що Євген Пригожин сьогодні справді вилетів до росії з Африки, на борту з ним був увесь командний склад ПВК "Вагнера". Про це повідомляє пропагандіст Андрій Захаров.

"Це буде диво, якщо він на іншому літаку", - цитує він своїх співрозмовників.

Як повідомлялося, у росії на борту бізнес-джета, що розбився у Тверській області нібито разом з Євгеном Пригожиним, також перебував його поплічник Дмитро Уткін. 

Ранеші стало відомо, що у Тверській області РФ розбився літак, який належить власнику ПВК "Вагнер" Євгенію Пригожину. Останній, за інформацією офіціальних ЗМІ РФ, був на борту.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті