На кордоні з Україною атакували прикордонний пункт "Шебекіно", триває танковий бій - РосЗМІ

У районі російського прикордонного пункту "Шебекіно" Бєлгородської області РФ нібито розгорається бій. Про це 1 червня вранці повідомляє низка російських ЗМІ та Telegram-каналів, а також представники Російського добровольчого корпусу і Легіону "Свобода Росії".

"На кордоні Росії та України йде бій. За попередніми даними диверсанти атакували МАПП "Шебекіно" за допомогою танків. Їх стримують прикордонники і бійці Міноборони", - повідомляє Telegram-канал Baza.

Також дорогу в бік Шебекиного перекрили в районах Маслової Пристані. Перед цим у самому місті був нічний обстріл. Попередньо, один зі снарядів влучив у будівлю місцевого МВС.

Зі свого боку представники Легіону "Свобода Росії" заявили, що їхні побратими "передають привіт з україно-російського кордону". Вони не стали повідомляти деталі, але зазначили, що боротьба з російським режимом триває.

Представники підрозділу "Російський добровольчий корпус", своєю чергою, опублікували в мережі відеозвернення, в якому було оголошено про початок обіцяної командиром РДК другої фази.

"Путінська армія знову б'є по площах, хоча цього разу це не мирні українські міста, а вже російські села і села. Залишайтеся у своїх будинках або пройдіть в укриття! РДК не воював і не воює з мирним населенням!" - йдеться в заяві.

Нагадаємо, що після попередньої операції в Бєлгородській області Легіон "Свобода Росії" заявив про знищення мотострілецької роти ЗС РФ і кількох одиниць бронетехніки.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті