На кордоні з Польщею у черзі наразі понад 3 тисячі фур - ДПСУ

Станом на ранок 17 лютого польські протестувальники продовжують блокувати рух на 6 напрямках - в черзі на в'їзд в Україні перебувають близько 3,3 тисячі вантажівок. Про це повідомив речник Державної прикордонної служби України (ДПСУ) Андрій Демченко в ефірі телемарафону.

Як нагадав речник ДПСУ, вчора, польські протестувальники також почали блокувати напрямок пункту пропуску "Краківець".

"Станом на ранок сьогодні, в чергах по той бік кордону, в напрямку нашої держави, в сукупності по цих шести напрямкам, перебуває десь 3300 вантажних транспортів", - розповів Демченко.

За його словами, також є тисячі одиниць фур, які перебувають в черзі на виїзд з України. Але в цьому випадку, водіям не потрібно фізично перебувати на кордоні й завдяки "єЧерга" вони можуть знаходитись в більш комфортних місцях, очікуючи на перетин кордону.

Найбільша черга, як розповів речник, на пункті пропуску "Краківець" - близько 1600 вантажівок, а також по напрямку пункту пропуску "Ягодин" - близько 550 вантажівок.

"Шегині"

За минулу добу кордон перетнули 45 вантажівок, 25 з яких рухались в бік України. Фактично кордон в бік нашої країни перетинала одна вантажівка на годину.

"Ягодин"

За добу перетнули 140 вантажівок з яких 108 в бік України.

"Краківець"

"По "Краківцю" побачимо трохи пізніше інтенсивність перетину кордону, вчора ще значна кількість вантажних транспортів могла перетнути кордон. Крім того, була певна кількість вантажних транспортів, які перебувала за протестувальниками. Тому про інтенсивність руху зможемо говорити вже 18 лютого -  коли побачимо статистику за сьогоднішній день", - пояснив Демченко.

Як повідомлялося, на українсько-польському кордоні можуть заблокувати ще два КПП. 

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті