На кордоні близько 1700 вантажівок чекають на в'їзд до Польщі понад дві доби.

Вантажівки на польсько-українському кордоні в Дорогуську чекають на в’їзд до Польщі понад дві доби. На реєстрацію очікують приблизно 1700 транспортних засобів, - повідомляє "Польське радіо".

За словами старшої аспірантки Моніки Хільчук-Хибовської з Палати податкової адміністрації в Любліні, на інших прикордонних переходах у регіоні також доводиться чекати довго.

На кордоні Гребенне – Рава-Руська 18 та 19 серпня час очікування на пункті пропуску становив 50 годин, своєю чергою в Зосіні і Кукуриках оформлення транспорту в напрямку в’їзду відбуваються у міру надходження.

У напрямку виїзду з Польщі черги у рази менші. В Корощині час очікування становить близько 9 годин, у Дорогуську – близько 8 годин, Гребенному – найбільше очікувати доводиться 18 годин, натомість на переході в Зосіні час очікування становить близько 6 годин, - йдеться у повідомленні.

Що стосується руху легкових автомобілів, то перевірки проводяться на постійній основі в усіх пунктах пропуску. Поточний час очікування можна перевірити на сайті www.granica.gov.pl.

Статті

Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Всі статті