На Бахмутському напрямку росіяни безуспішно намагалися відновити втрачене положення – Генштаб

На Бахмутському напрямку противник безуспішно намагався відновити втрачене положення в районі Андріївки. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні 1 жовтня.

Також, за інформацією Генштабу, а Лиманському напрямку Сили оборони відбили атаку противника в районі населеного пункту Макіївка Луганської області.

На Авдіївському напрямку наші захисники успішно відбили атаки ворога в районах Степового, Авдіївки та Веселого, а на Мар’їнському напрямку – 8 атак в районі Мар’їнки  та Новомихайлівки Донецької області.

На Шахтарському напрямку противник наступальних дій не вів.

На Запорізькому напрямку Сили оборони успішно відбили атаки ворога в районі Новодарівки Запорізької області.

Як повідомляє Генштаб, Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, наступальні дії на Бахмутському напрямку.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала 13 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Підрозділами ракетних військ уражено зенітно-ракетний комплекс, пункт управління,  склад боєприпасів та 16 артилерійських засобів противника.

Як повідомлялось раніше, ГУР успішно атакувало стоянку російських вертольотів у Сочі.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті