"Мирний план" Китаю позбавлений логіки та заохочує агресора – Подоляк

"Мирний план" Китаю не має логіки та заохочує агресора. Про це заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк в інтерв'ю італійській газеті Corriere della Sera.

"У ньому немає деталей, немає виваженої логіки. В одному пункті йдеться про непорушність суверенітету та територіальну цілісність, а в іншому – про необхідність негайного припинення вогню, що означає саме передачу окупованих територій Росії", - наголосив він.

Подоляк також зазначив, що у нинішньому вигляді китайський мирний договір є абсолютною суперечністю. Це з тим, що це документ будується задоволення інтересів агресора.

"Мирний план не може будуватись на задоволенні інтересів агресора, а починатися з обов'язкового виведення російських військ з України", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Сі Цзіньпін планує провести онлайн-зустріч із Зеленським.

Статті

Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Світ
16.04.2024
10:17

«Енергійний контрудар може стати джокером у рукаві Сирського». Російські ЗМІ про Україну

"Загальна оцінка українських резервів приводить до висновку: наявних сил і засобів командуванню ЗСУ не вистачить для проведення стратегічного наступу. Але їх достатньо для енергійного контрудару оперативного масштабу на одному напрямку".
Донбас
14.04.2024
18:21

Нове видання обіцяє жителям "ДНР/ЛНР" новини про кішку, яка народила кошенят, і нефарбований паркан. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу були традиційно нудними. Численні близькі до місцевої влади Телеграм-канали слідом за офіційними джерелами масової пропаганди цитували політиків чужої країни і на честь 12 квітня тиражували нічим не підкріплені...
Всі статті