Міноборони РФ визнало, що російські війська втекли з Харківської області (МАПА)

Міністерство оборони РФ у щоденних зведеннях показало на карті свій відступ із Харківської області.

Так, під час щоденного брифінгу представник Міноборони РФ Ігор Конашенков показав мапу Харківської області, якій видно, що РФ контролює лише невелику частину області за річкою Оскіл (позначено помаранчевим кольором).

Згідно з картою, РФ вивела війська також з північної частини Харківської області, включаючи Вовчанськ, про що Генштаб ЗСУ поки не повідомляв.

Як повідомлялося раніше, українські воїни з початку вересня звільнили вже 3000 квадратних кілометрів нашої землі у Харківській області та перебувають за 50 кілометрів від кордону з росією.

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті