Ми відповідатимемо "Петріотами" на російське зло і знищимо його - Зеленський про останні обстріли України

Україна відповідатиме "Петріотами" і своїми успіхами відповідатиме росії на всі прояви зла з її боку. Про це 29 травня у вечірньому зверненні заявив Володимир Зеленський.

"Сьогодні був дуже довгий день, і почався цей день дуже рано для багатьох наших людей. Кілька російських терористичних атак за добу. "Шахеди", крилаті ракети, балістичні. Керовані авіабомби. Спасибі нашій ППО", - заявив глава держави.

Зеленський упевнений, що завдяки роботі сил ППО вдалося тільки за день врятувати кілька сотень життів. Але навіть попри це, кожна подібна атака має нагадувати, що росія хоче йти "шляхом зла" до "своєї поразки".

"Власне, нашими успіхами, нашим тиском, нашими "Петріотами" ми маємо і будемо й надалі відповідати росії на всі прояви її зла. І ми знищимо це зло. Ніхто інший у світі не застосовує зброю проти зла ефективніше, ніж українці", - додав президент.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що РФ знову збільшила кількість ракетоносіїв у Чорному морі - можливо готуючись до нового нічного удару.

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті