Ми маємо сформувати такий танковий кулак свободи, після ударів якого тиранія вже не підніметься - Зеленський

Ключовим аспектом у рішенні про постачання танків для України залишається швидкість навчання наших воїнів і обсяг танків. Про це заявив президент України Володимир Зеленський 25 січня у вечірньому зверненні.

"Сьогодні день надзвичайно приємних новин для України. Є танкова коаліція. Є рішення щодо відкриття постачання танків для нашої оборони – сучасних танків.Усе це доводить найважливіший факт для світу зараз – факт, що свобода тільки міцнішає. І те, як обʼєднано ми всі працюємо для посилення свободи, для захисту України та Європи, – це історичне досягнення лідерів, які працюють зараз", - зазначив президент.

Він подякував всім нашим союзникам за готовність передати Україні сучасні й дуже потрібні танки.

"Ключове тепер – швидкість та обсяг. Швидкість тренування наших військових і швидкість постачання танків в Україну та обсяг танкової підтримки. Ми маємо сформувати такий танковий кулак свободи, після ударів якого тиранія вже не підніметься. Ми можемо це зробити. Разом – так само, як ухвалюємо рішення сьогодні",-  підкреслив Зеленський.

Як повідомлялося, президент України Володимир Зеленський подякував президенту США Джо Байдену за рішення надати Україні танки Абрамс. 

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті