МВС: На Чернігівщині виявлені два ворожі схрони з боєприпасами (ФОТО)

Два схрони окупантів було виявлено під час контрдиверсійних заходів на Чернігівщині напередодні, 10 серпня. Про це повідомило МВС України у своїму Телеграм-каналі 11 серпня.

"Вчора під час контрдиверсійних заходів на Чернігівщині прикордонники спільно з СБУ, Нацполіцією та вибухотехніками виявили ще два схрони окупантів", – сказано в повідомленні.

Уточнюється, що перший сховок знайшли у покинутій будівлі в одному з сіл Семенівської громади.

"В ящику, що сховали за обшивкою стіни, були протитанкова керована ракета "Фагот", три мінометні міни калібру 120 мм та споряджений магазин до автоматичного станкового гранатомета АГС-17", – йдеться в повідомленні.

Підкреслюється, що другий схрон виявили на околиці села Михайло-Коцюбинської територіальної громади. Там знайшли майже 1200 боєприпасів до стрілецької зброї калібрів 7,62 та 12,7 мм, а також 30 боєприпасів до гармат калібру 20 мм.

Повідомляється, що вилучені боєприпаси вивчають експерти, придатні з них передадуть підрозділам Сил оборони України.

Раніше повідомлялось, що СБУ затримала в Запорізькій області торгівця зброєю зі схроном боєприпасів вдома.

Статті

Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Всі статті