МОК залишив Бубку у своєму складі, але виключив чотирьох росіян

Міжнародний олімпійський комітет (МОК) залишив колишнього президента НОК України Сергія Бубку на посаді голови Комісії з оточення спортсменів. Про це свідчить документ, опублікований на офіційному сайті організації, - пише ZN,ua.

Бубка залишився у оновленому списку членів комісій МОК. З цієї причини НОК не може виключити функціонера зі складу організації.

Крім того, МОК виключив зі складу організації чотирьох росіян. Президент Олімпійського комітету Росії (ОКР) Станіслав Поздняков вибув зі складу Комісії з олімпійської програми, генсек ОКР Родіон Плітухін залишив Комісію Олімпізм 365, Володимир Лісін вибув зі складу Комісії з питань доходів і партнерств, а генсек ОКР Анастасія Давидова покинула склад Комісії з олімпійської освіти.

При цьому в комісіях МОК залишилися колишня легкоатлетка Олена Ісінбаєва та керівник Федерації тенісу Росії Шаміль Тарпіщев.

Як повідомлялося, журналісти Bihus.Info стверджують, що знайшли два свіжих контракти, які підтверджують співпрацю російської фірми "Монблан", яка належить відомому українському легкоатлету Сергію Бубці та його брату Василю, з квазіутворенням "ДНР".

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті