Міжнародний театральний фестиваль Ukraine Fringe відбудеться у Києві

Міжнародний театральний фестиваль Ukraine Fringe відбудеться у Києві з 31 серпня по 3 вересня. 

Києв відвідають 6 театральних колективів з різних країн (США, Великобританія, Франція, Україна,  Швейцарія, Гонконг). Серед них вистава "Кицька на спогад про темінь" за п'єсою Неди Нежданої в постановці Полі Крід від Фінбороу театру (Лондон) з  Крістін Мілвард, фіналістка премії Оффай, яка отримала зливу позитивних рецензій, 4-5 зірок у рейтингах, турне в Атлантиці і Вісбадені.

Прротягом чотирьох днів фестивалю вони зіграють 20 вистав, від романтичної комедії до буто перфомансуУ рамках фестивалю задіяно три локації Ukraine Fringe по всьому Києву: центр Леся Курбаса, ProEnglish Theatre Hub, бар Мораліст.

Програма фестивалю за посиланням.

Статті

Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Всі статті