Мешканці двох деокупованих сіл Луганщини отримали хліб, ліки та можливість подзвонити близьким

Хліб і ліки доставили поліцейські в прифронтові населені пункти Луганщини 22 березня. Про це повідомила поліція Луганщини в Телеграм 22 березня.

"Сьогодні поліцейські, які несуть службу вздовж лінії розмежування, здійснили черговий виїзд з гуманітарною допомогою до деокупованих населених пунктів Макіївка та Греківка. Вони доставили місцевим мешканцям хліб від Красноріченської територіальної громади та необхідні ліки", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, під час візиту поліцейські розгорнули Starlink, завдяки чому люди змогли почути голоси своїх близьких, які перебувають у безпечних регіонах України. 

Зазначається, що щоразу поліцейські закликають людей виїжджати до більш безпечних регіонів, адже ворог з кожним разом все жорстокіше обстрілює села та будинки місцевих, проте люди не готові залишати рідну землю, будинки та господарство.

Раніше повідомлялось, що заступник начальника Красноріченської СВА Луганської області, який проживає в деокупованому Невському, отримав парламентську нагороду.

Раніше також повідомлялось, що двом жителям деокупованого Невського Луганської області допомогли відновити документи, а в Луганській ОВА пояснили, чому фермер з деокупованого Невського поки не зможе отримати компенсацію за знищену худобу.

Статті

Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Всі статті