Медведєв закликав фізично усунути Зеленського і "його кліку". У відповідь Подоляк порівняв його з "порожньою бочкою"

Заступник голови ради безпеки росії Дмитро Медведєв закликав "фізично усунути" президента України Володимира Зеленського після атаки дронами Кремля сьогодні, 3 травня. Про це він написав у своєму телеграм-каналі.

"Після сьогоднішнього теракту не залишилося жодних варіантів, окрім фізичного усунення Зеленського та його кліки. Він не потрібен навіть для підписання акта беззастережної капітуляції. Гітлер, як відомо, його теж не підписував. Завжди знайдеться який-небудь наступник типу зіц-президента адмірала Деніца...", - написав Медведєв.

У відповідь на ці погрози радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк навів фінську ремарку про порожню бочку.

"На будь-яку загрозливу заяву типового російського суб'єкта "медвєдвєдєва" (заступник Радбезу РФ), особливо щодо "фізичного знищення", є блискуча фінська ремарка: Tyhjät tynnyrit kolisevat eniten (у перекладі - "Порожня діжка сильніше гримить", "У порожній діжці і дзенькоту багато")", - написав Михайло Подоляк.

Як повідомлялося, президент України Володимир Зеленський сказав 3 травня від час пресконференції учасників саміту країн Північної Європи, що Україна не має стосунку до "атаки" безпілотниками на Кремль, про що раніше заявила російська влада.

Статті

Країна
29.03.2024
10:18

У Криму стає страшно: зростає популярність страхування від БПЛА

...Ці виплати ніхто не побачить, тому що немає законодавчої бази: якщо вони страхують від терористичного акту, то має бути рішення про порушення кримінальної справи за відповідною статтею тощо. Все інше – гарні слова та обіцянки, якими годуватимуть.
Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Всі статті