"Липне до всіх, хто дасть йому гроші". Екс-ведучій "Розсміши коміка" приїхав до Маріуполя

Ведучий родом із Білорусі Дмитро Шепелєв, який довгі роки працював в Україні, продався за криваві російські рублі і приїхав в окупований Маріуполь. Колись Шепелєв був ведучим програми "Розсміши коміка" на українському ТБ, - пише NV.

У вересні Шепелєв став ведучим шоу про тварин на пропагандистському каналі Росія-1. Після початку повномасштабної війни в Україні Шепелєв писав, що йому «соромно» і просив вибачення в українців.

В Stories Анастасія Приходько відреагувала на ганебний вчинок Шепелєва, який зараз вирішив підігравати кривавому режиму у РФ.

«Досить близько знала цього слимака. І у Москві працювали, і у Києві спілкувалися. Тварина це ти! Скажу одне, це людина, яка продасть свою матір за гроші. Він став коханцем одного з впливових людей, щоб отримати роботу на каналі, і як липучка липне до всіх, хто дасть йому гроші. Г*вно ти», — написала співачка.

Як повідомлялося, журналістка, яка в окупованому Маріуполі забезпечує інформаційну діяльність окупантів, заочно отримала підозру в колабораціонізмі.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті