Легіон "Свобода Росії" пообіцяв бєлгородському губернатору надіслати повітрям "посилку"

Легіон "Свобода Росії", що воює проти путінських військ у Бєлгородській області, пообіцяв місцевому губернатору Гладкову надіслати повітрям "посилку". Про це повідомляє Телеграм-канал легіону 8 червня.

"Передаємо привіт Гладкову з лісів Бєлгородської області! Повторіть ще раз, що ви там контролюєте? Боротьба триває! Чекайте нас!", - заявили бійці легіону, опублікувавши фото з біло-синьо-білим прапором "новой России".

Бійці легіону підкреслюють, що "кількість росіян, які розпочинають свою боротьбу проти путінських бандитів, стає дедалі більшою!".

"Приєднуються добровольці до нас і наших братів з РДК (Російського Добровольчого Корпусу - ред.), а також надсилають важливу і корисну інформацію. Наші активісти повідомили, що о 16:00 у Бєлгороді буде проводитися збір Оперативного штабу Бєлгородської області в залі засідань губернатора. На порядку денному інформація про обстановку на території Бєлгородської області та багато інших вкрай цікавих питань, у яких ми розбираємося вже точно краще за боягузливого губернатора", - ідеться в повідомленні.

"На жаль, не встигаємо дістатися до точки, але плануємо відправити посилку повітряною поштою. Сподіваємося, що всі представники УФСБ, адміністрації області, міністерств, силовики Росгвардії, МВС і командування Західного військового округу побачать і почують наш гостинець. Чекайте!", - пообіцяли бійці легіону.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті