Київський "Сокіл" став чемпіоном України з хокею

Київський хокейний клуб "Сокіл" став чемпіоном України з хокею у сезоні 2022/2023.

У фіналі хокеїсти столичного клубу протистояли "Кременчуку". Фінальна серія тривала до моменту, поки один з учасників не сягне трьох перемог поспіль. У підсумку, суперники провели усі п'ять відведених регламентом матчів.

У першій грі перемогу святкував "Кременчук" - 5:4 (в овертаймі). У другій грі "Сокіл" взяв реванш - 1:0. Далі серія перенеслася до Києва, де команди обмінялися перемогами із однаковим рахунком 4:2: "Сокіл" виграв третій матч, а "Кременчук" врятував серію та перевів битву за чемпіонський титул на свій лід.

У Кременчузі команди довго не могли закинути шайбу: для цього не вистачило основного часу. У першому овертаймі також обійшлося без забитих шайб, а от наприкінці другого додаткового періоду кияни все ж вразили ворота суперника: відзначився Сергій Бабинець. Цей гол став золотим - "Сокіл" здобув перемогу та став чемпіоном України.

«Кременчук» – «Сокіл» (Київ) – 0:1 2ОТ (0:00:00:0, 0:0, 0:1)

 Рахунок у серії – 2:3

Шайба: 0:1 – Бабинець (Чердак), 96:18.

На 50-й хвилині Середницький не реалізував штрафний кидок (воротар).

«Кременчук»: Кучер; Кругляков – Ігнатенко, Варава – Максименко, Ісаєнко – Глухов, Материкін; Сенік – Кривошапкін – Лялька, Брага – Середницький – С.Тимченко, Андрющенко – Федоров – Абаджян, Кривенко – Гніденко – Т.Савицький. Тренер – Олександр Савицький.

«Сокіл»: Дьяченко; Бондарєв – Євсейчик, Толстушко – Сисак, Горлушко – Полоницький, Гайдук; Янішевський – Куцевич – Р.Благий, Бабинець – Мазур – Чердак, Слюсар – Качан – Говорушко, Костромітін, Вал.Алексюк. Тренер – Костянтин Сімчук.

Арбітри – А.Перетятько, А.Сєврук; лайнсмени – М.Кочура, О.Остроух.

Кидки: 48 (9+8+10+21) – 53 (10+9+8+26).

Штраф: 18 – 16.

31 березня. Кременчук. Арена «Айсберг».

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті