Кремінські будні окупанта: "Мобиков отгружаем пакетами. Ты представляешь? 17 человек в день!" (перехоплення СБУ)

Рашисти під Кремінною "відвантажують" трупи мобіків пакетами та впадають у паніку. Про це свідчить перехоплення розмови окупанта, який воює під Кремінною на Луганщині, з дружиною, опубліковане СБУ 15 грудня.

"Мобиков отгружаем пакетами. Пакетами… Ты представляешь? Не по одному человеку. 17 человек в день!", – розповідає рашист.

Попри прохання жінки менше казати подібне по телефону, чоловік продовжує: «Офицер говорит: "Надо элеватор брать". А как его брать, когда три пулемета? А он: "Команда была брать". 17 человек положили мобилизованных… Только встали с поля. Пока мы их обратно тащили, нас минометами обкидали. Повернулись, а его и нет них*я. Он уже у*бал вперед нас на полкилометра назад".

Окупант не приховує своєї паніки та фактично прощається з дружиною. Каже, що його підрозділ приречений, але ніхто їх не збирається відводити: "Короче, шло наступление, перед нами хохлы, сбоку хохлы и справа хохлы. И нас х*й отводить хотят. Сказали стоять до последнего".

Розповідає він і про те, що через помилкове корегування рашистам "дістається" від своїх: "Неправильную они корректировку ввели. Все поразъ*бали у нас, наши же".

Уточнюється, що рашистам, які прагнуть лишитись живими, СБУ нагадує про "гарячу лінію" +38 093 688 68 88.

"Зателефонувавши на неї, можна отримати детальну інструкцію, як максимально безпечно здатися в полон і, зрештою, повернутися додому", – сказано в повідомленні.

Раніше було опубліковане перехоплення, в якому дружина рашиста розповідала про свою мотивацію: "Первые, вторые жены – все на детей получают пособия. Я оформила 50 тысяч".

Статті

Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Всі статті