Кредитні боржники та діти судимих батьків. Хто вбив сім'ю з 9 осіб у Волновасі на окупованій Донеччині

РосЗМІ повідомили інформацію про затриманих військовослужбовців російської армії, які розстріляли сім'ю з 9 осіб, зокрема дітей, в окупованій Волновасі Донецької області.

"Затримані - 21-річний Антон Сопов і 28-річний Станіслав Рау. Обидва військовослужбовці були у складі 80 БРУ - в/ч 19288. Бригада дислокується в місті Уссурійську, а зараз перебуває в районі Волновахи, де і було скоєно масове вбивство", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що Антон Сопов пішов служити за контрактом одразу після закінчення строкової служби. У нього були борги за кредитами, що, ймовірно, і стало причиною укладення контракту з Міноборони РФ. Станіслав Рау також був серед кредитних боржників. Останнім часом він разом із дружиною проживав у Петропавловську-Камчатському, - повідомив телеграм-канал ВЧК-ОДПУ.

Батьки обох військовослужбовців раніше були судимі. Вони перебували у федеральному розшуку за різні злочини. Батько Сопова перебуває в українській базі "Миротворець" як учасник бойових дій у Донбасі. До цього списку його занесли у 2016 році.

Зазначається, що обох військовослужбовців затримали у квазіутворенні "ДНР".

"Один проживав по сусідству з розстріляною сім'єю Капканець. Між контрактниками і членами сімейства раніше стався конфлікт на побутовому ґрунті. Затримані пояснили, що спочатку хотіли поквитатися тільки з главами сімейства - Едуардом і його сином Олександром. Жінок і дітей убили випадково, оскільки не змогли розпізнати їх у темряві", - пишуть росЗМІ.

Як повідомлялося, Слідчий комітет РФ заявив, що встановлено і затримано осіб, причетних до скоєння вбивства 9 осіб в окупованій Волновасі Донецької області.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті