Коли ми дійдемо до першого села в Криму, люди самі гнатимуть росіян - Зеленський

Росіяни побіжать із Криму, щойно ЗСУ дійдуть до першого села на півострові, і цивільні допомагатимуть нашим воїнам. Про це 29 квітня під час інтерв'ю з данськими, норвезькими, фінськими, фінськими та шведськими журналістами заявив Володимир Зеленський.

"Вони будуть тікати з Криму, і будуть тікати швидше, ніж з Донбасу. Вони навіть не уявляють, що щойно ми дійдемо до першого села в Криму, ви побачите, як люди вийдуть на вулиці і будуть гнати цю владу з Криму. Так воно і буде", - запевнив президент.

Також Зеленський висловив упевненість, що деокупація Криму відбуватиметься "легше, ніж те, що відбувається зараз". І росіянам не допоможуть вириті окопи на пляжах.

"Він [путін] десять років промивав людям мізки. Коли підійдемо до адміністративного кордону з Кримом, ви побачите, як росіяни будуть бігти. Вони зараз окопи риють, перерили пляж, хоча вчора говорили, що це все така краса, це буде туристичний центр, будуть вкладати мільярди. Десять років минуло, які мільярди?" - додав Зеленський.

Також він зазначив, що за всі ці роки росіяни тільки захоплювали територію, виганяли людей і перетворювали їх на політичних в'язнів.

Нагадаємо, раніше Зеленський також заявив, що росіяни змінили тактику і думають тільки про оборону.

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті