Колаборанти продають на ринках і в магазинах окупованої Луганщини рашистську "гуманітарку" – ЗМІ (ФОТО)

Так звані "гуманітарні вантажі" з росії, які привозять на окуповану територію Луганської області, потрапляють на ринки й у магазини, якими керують місцеві колаборанти. Про це з посиланням на власні джерела повідомив Телеграм-канал "Трибун" 21 листопада.

"Окупаційна влада розкрадає гуманітарні грузи, а потім продає на ринках і в магазинах по всій окупованій Луганщини", – сказано в повідомленні.

Уточнюється, що в Лисичанську навіть ті дрова й буржуйки, якими "звітували" окупанти у своїх ЗМІ, не потрапили до місцевих мешканців, яким нічим опалювати житло.

У повідомлені підкреслюється, що російські "гуманітарні вантажі" в Лисичанську потрапляють на місцевий ринок, яким керує дружина гауляйтера Лисичанська Андрія Скорого.

Раніше повідомлялось, що бойовик "ЛНР" з Лисичанська Андрій Скорий від імені окупантів "керує" руїнами рідного міста.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті