Клініка із Сєвєродонецька надає безкоштовні консультації для ВПО з Луганщини в Івано-Франківську

Медичний центр "Гіппократ", релокований із Сєвєродонецька, розпочав прийом пацієнтів в Івано-Франківську й готовий безкоштовно допомагати переселенцям з Луганської області. Про це повідомила Луганська обласна державна адміністрація на своїй сторінці у Facebook 18 серпня.

"У цьому медичному закладі вам безкоштовно нададуть консультації кваліфікованих лікарів офтальмологів та дерматологів із застосуванням сучасного медичного обладнання", – сказано в повідомленні.

Уточнюється, що записатись на консультацію можна за телефонами 097-672-51-43, 066-493-65-13.

Підкреслюється, що для безкоштовної консультації жителям Луганської області потрібно мати при собі довідку ВПО.

Клініка працює за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Галицька, 139,а. ТЦ "River Park" (вхід зі сторони АТБ, другий поверх).

Раніше повідомлялось, що Луганський медуніверситет у Рівному шукає викладачів та співробітників.

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті