Кількість тих, хто працює в ключових галузях Луганської області, за період з 2014 року зменшилася більш ніж у чотири рази

Кількість працюючих у ключових галузях Луганської області з 2014 року зменшилася більш ніж у чотири рази. Такий висновок можна зробити зі слів колаборанта з Луганської області Костянтина Бутримова, який обіймає посаду "заступника голови Федерації професійних спілок ЛНР". 

"На сьогодні Федерація профспілок Луганської народної республіки об'єднує близько 200 тисяч працівників усіх ключових галузей. Шахтарі, аграрії, вчителі, металурги, лікарі", - заявив Бутрімов в агітаційному ролику за путіна.

Водночас, чисельність зайнятого населення Луганської області у 2014 році становила 877,6 тисяч осіб. Такими є дані Національного інституту стратегічних досліджень.

Крім того, протягом 2013-2016 років кількість підприємств, розташованих у Луганській області, зменшилася на 71%. Такі дані у травні 2018 року озвучив експерт ГО "Український інститут майбутнього" Ярослав Пилипчук

Цікава і сама особистість колаборанта Констатніна Бутримова, який закликає голосувати за людину, що знищила промисловість Луганської області та мирне життя Донбасу.

Свою кар'єру він починав у Кадіївці викладачем української мови та літератури в школі №8, пропагуючи український патріотизм. Потім був інспектором міського відділу освіти і директором школи №29. Згодом опинився головою профспілки Стахановського вагонобудівного заводу.  

Раніше повідомлялося, що колаборантку з Луганська Зінаїду Надьон викрили на фінансуванні окупаційної адміністрації та бойовиків "ЛНР".

Статті

Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Всі статті