Кількість постраждалих і загиблих у Кривому Розі виросла. Зеленський зробив заяву

Кількість постраждалих у Кривому Розі виросла до 73, кількість загиблих – 6. Про це повідомили у міській адміністрації 31 липня.

"Серед поранених 8 дітей. 22 поранених доставлено у лікарні. 6 загиблих", – сказано в повідомленні.

Президент України Володимир Зеленський зробив заяву з цього приводу, розмістивши її у своєму Телеграм-каналі 31 липня.

"Триває рятувальна операція в Кривому Розі на місці влучання російських ракет. Попередньо дві балістичні ракети. Повністю зруйновано поверхи житлового будинку з четвертого по девʼятий. Роботи складні: у зруйнованому підʼїзді будинку падали частини конструкції. Мішенню терористів була також будівля університету й адмінбудівля. Станом на цей час відомо про пʼятьох загиблих, серед них дитина та її мама. Мої співчуття рідним. Десятки людей поранені й травмовані, усім надається необхідна допомога".

Зазначається, що до рятувальної операції залучено понад 350 осіб.

Раніше повідомлялось, що ракетний удар по багатоповерхівці у Кривому Розі: з-під завалів дістали вже 5 тіл загиблих, конструкції будинку періодично обвалюються.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті