Кадиров записав дивне відео - каже, що його "час прийшов" (ВІДЕО)

Глава чеченської республіки РФ Рамзан Кадиров оголосив, що задумався про "безстрокову і тривалу" відпустку, розмістивши відео свого визнання в тому, що "настав час відходу". Відповідне відео з'явилося у соцмережах 3 вересня.

"Ось зараз я дізнався, що я самий довгожитель серед усіх голів суб'єктів, на першому місці, вже 15 років, як я керую республікою. Але в нас, у кавказців, у чеченців, є прислів'я - хоч би яким був гість шановним, довгоочікуваним, якщо він вчасно їде, то це ще буває приємнішим. Тому я думаю, що мій час теж настав. Поки мене не вигнали", - каже Кадиров на відео.

 

Статті

Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Всі статті