Кадиров визнав масову загибель кадировців, пообіцяв їхнім сім'ям великі гроші та паломництво до Мекки

Лідер чеченських проросійських бойовиків Рамзан Кадиров визнав втрати своїх підрозділів в Україні та пообіцяв підтримку родичам загиблих. Про це він написав у своєму телеграм-каналі.

Кадиров заявив, що його військові загинули в ході артилерійського обстрілу у Херсонській області. Мова йде про 23 бійця, а ще 58, за його словами, дістали поранень. 

В якості компенсації за втрати сім'ям загиблих, Кадиров пропонує гроші та паломництво у Мекку.

"На похорон загиблого у зоні СВО бійця ми виділяємо 1 мільйон рублів, ще 12 мільйонів родині виплачує держава. Поранені отримують три мільйони. Крім того, для сімей загиблих ми повністю оплачуємо паломництво у священну Мекку", - написав Кадиров. Показово, що сума виплати сім'ям загиблих окупантів інших регіонів РФ становить 6 мільйонів рублів.

Як повідомлялося раніше, Кадиров закликав "чмобіків" не плакати через нестачу автоматів та форму, а забирати їх в українців

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті