Із Харківщини необхідно евакуювати ще близько 200 дітей - Верещук

Із Харківської області евакуювали 79 дітей, залишилося ще близько 200 дітей, яких потрібно вивезти. Про це у ефірі телемарафону повідомила віцепрем'єр-міністерка - міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук, - пише Укрінформ.

“Щодо Харківщини. Обласна військова адміністрація звернулась до нас щодо примусової евакуації 275 дітей. З них 79 дітей вже вивезли самотужки. Залишається біля 200 дітей, яких потрібно вивезти”, - сказала Верещук. 

Як повідомлялося, у вересні була оголошена обов’язкова евакуація з 53 населених пунктів Куп’янського району Харківської області.

27 жовтня Рада оборони Харківщини прийняла рішення про примусову евакуацію сімей з дітьми з десяти населених пунктів у трьох громадах Куп'янського району, які перебувають під постійними ворожими обстрілами.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті