Індія вирішила дотримуватися західних санкцій проти росії щодо ціни на нафту - Bloomberg

Індія вирішила дотримуватися західних санкцій проти росії, зокрема стелі цін на російську нафту на рівні 60 доларів. Про це інформує Bloomberg.

Джерела видання розповіли, що урядові органи попросили банки та трейдерів дотримуватися санкцій проти росії. Чиновники з Індії своєю чергою не стали офіційно повідомляти про підтримку санкцій та обмеження цін на російську нафту.

Раніше Індія провела детальну дискусію із США та іншими країнами Великої сімки у межах зустрічі країн G20. За даними джерел, вони задоволені діями Індії.

Видання нагадує, що Індія раніше майже не купувала нафту в Москви, однак зараз її ринок став ключовим для росії. 

Наразі ця країна та Китай стали основними покупцями російської нафти після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр Індії зателефонував путіну і закликав диктатора "до діалогу та дипломатії". 

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті