"Губернатор" Севастополя похвалив жителів одного з будинків: вони перенесли у підвал вуличні лавки

Призначений Москвою так званий "губернатор" окупованого Севастополя Михайло Развожаєв похвалив мешканців одного з будинків за те, що вони перенесли у підвал вуличні лавки. Про це він написав у своєму Телеграм-каналі.

"Мешканці ЖК "Горизонт" швидко зорганізувалися і занесли у підвали вуличні лавки, щоб усім, хто прийде сховатися на час повітряної тривоги, було зручно. Навіть більше того - ті, у кого була така можливість, принесли в укриття питну воду. І це теж чудовий приклад турботи про оточуючих людей", - похвалив "губернатор". 

"Зараз багато охочих "хайпанути" - це не секрет, що негатив добре розходиться в пресі та соцмережах. І саме тому вважаю, що історії про правильні дії під час повітряної тривоги мають поширюватися більше, ніж негативні", - наголосив очільник окупаційної "влади", який ще донедавна палко переконував мешканців, що Севастополь перебуває під надійним захистом російської ППО.

Як повідомлялося, у Севастополі з панікою та скандалами "ділять" бомбосховища.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті