"Готова стрибнути в літак і виїхати звідси": канадська сім'я, яка переїхала до Росії, швидко розчарувалася в країні

Сім'я Аренда Фейстра переїхала в Нижньогородську область РФ місяць тому з Канади, щоб виховувати своїх 8 дітей у дусі православних цінностей, подалі від ЛГБТ-спільнот. Сьогодні сім'ї заблокували рахунки, їй нема на що жити, а дружина Фейстра вже заявила про розчарування Росією, - пишуть регіональні ЗМІ РФ.

Зокрема, повідомляють, що сім'я переїхала в Росію, щоб займатися фермерством. Фейнстра вважає, що тут багато хорошої дешевої землі.

У Канаді сім'я продала нерухомість і перевела кошти на російський рахунок. Банку переказ здався підозрілим, оскільки канадці не змогли вчасно обґрунтувати походження великої суми, і він заблокував їхні рахунки.

Крім того, мало хто зі співробітників банків і державних відомств добре розуміє англійською. Канадці змушені спілкуватися з ними через машинний переклад, що ускладнює процес.

Тепер сім'ї нема на що купити продуктів. Подробиці Аренд розповів у своєму блозі. Він ще сподівається врегулювати питання, сподіваючись що знайдеться "обхідний шлях" для розблокування рахунку. Водночас у коментарях йому пишуть, що навряд чи в нього це вийде, і скоріше його визнають "іноземним агентом".

Дружина Фейстра на відео висловлюється прямо: "Гаразд, це було дуже тупо. Я дуже розчарована в цій країні наразі. Я готова стрибнути в літак і виїхати звідси. Ми зіткнулися з першою заковикою, коли потрібно було задіяти логіку в цій країні. І це дуже і дуже засмучує".

Статті

Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Всі статті