"Головком зараз на фронті. І є потрібна для України динаміка дій" - Зеленський розповів про низку нарад

Президент України Володимир Зеленський провів наради з прем'єр-міністром Шмигалем, очільником МВС Клименком, а також заслухав звіт головнокомандувача ЗСУ Сирського 12 березня. Про це голова держави повідомив у своєму вечірньому відеозверненні, опублікованому в його Телеграм-каналі.

"Сьогодні звітував головком Сирський щодо наших дій на полі бою, дій наших розвідників та досягнень українських дронів. Головком зараз на фронті. І є потрібна для України динаміка дій", - сказав Зеленський.

За словами Зеленського, сьогодні він також отримав попередні результати щодо застосування наших дронів від Збройних Сил, ГУР та СБУ. 

"Думаю, усі бачать, що наші дрони працюють. І працюють далекобійно. Наша далекобійність – це реальне наближення безпеки для всіх", - зазначив президент України.

Крім того, він повідомив, що протягом дня провів важливі наради з главою уряду, міністром внутрішніх справ та іншими урядовцями. 

"Я погодив подальші кроки для розвитку Державної прикордонної служби України та, відповідно, прикордонних військ", - сказав Зеленський.

Раніше повідомлялось, що Умєров та Сирський обсудили з Остіном потреби ЗСУ для наступного Рамштайну.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті