"Гола вечірка" в Москві: Собчак розповіла, що на учасників "сатанинської оргії" путіну доніс Микита Михалков

Російська журналістка Ксенія Собчак з'ясувала, звідки путін дізнався про скандальну вечірку в стилі "сатанинської оргії", учасниками якої були яскраві представники артистичного бомонду столиці РФ.  Диктатору доніс режисер Микита Михалков. Про це вона написала в соціальній мережі 28 січня.

"А знаєте, хто саме показав Володимиру Путіну відео з голої вечірки, на якому Vacío в шкарпетці? Якщо я ставлю мету, то досягаю її - нарешті змогла дізнатися, хто ж доніс президенту про вечірку. Два джерела впевнено і з подробицями заявили, що це був Микита Михалков. І не просто доніс, а ще й показав сумнозвісні відео, а також супроводив коментарем про 666 і сатанинську вечірку", - написала Собчак. 

Вона запевняє, що путін поважає, любить Михалкова, і коли останньому треба, то він цілком може "донести свою позицію, навести аргументи, накрутити і переконати у своїй точці зору намертво".

"Саме тому з боку влади була така жорстка реакція - не тільки пропаганда забороненої екстремістської ЛГБТ, а й насмішка над СВО ...", - повідомила учасниця "голої" вечірки в Москві.  

Як повідомлялося, Собчак виправдала свою і зірок російського шоу-бізнесу участь у скандальній вечірці в стилі сатанинської оргії тим, що люди не можуть довго переживати за те, що десь гинуть люди і голодують діти. Про це вона написала в соціальній мережі.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті