Гіркін наполягає, що в росії стався держпереворот і треба готуватися до нового етапу "смути"

Російський терорист Гіркін у Москві на тлі військового заколоту "вагнерівців" проводить конференцію "Клубу розсерджених патріотів", на якій закликав путіна готуватися до нового етапу "смути", - пише УНІАН.

Терорист, який розпалив війну на Донбасі 2014 року, закликав президента путіна ввести воєнний стан. Гіркін, зокрема, заявив соратникам, що, незважаючи на згортання заколоту Пригожина, у країні стався державний переворот:

"Наголошую, не спроба перевороту, а саме здійснено державний переворот. Чому, я так вважаю? Тому що внаслідок цього заколоту, який мав дуже серйозне коріння за межами ПВК "Вагнер", стався дуже серйозний перерозподіл центрів влади Російської Федерації. Поки це ще не видно. Поки його зовнішні ознаки не вийшли на поверхню. Вони ще не озвучені. Але навіть якщо тепер пан Шойгу, пан Герасимов збережуть свої пости, тієї влади величезної, якою вони володіли, вони володіти не будуть", - сказав Гіркін.

На заході, крім самого Гіркіна, виступив відставний полковник ГРУ Володимир Квачков, якого 2005 року намагалися посадити за замах на Анатолія Чубайса, але в підсумку запроторили в колонію на 8 років за організацію військового заколоту.

Нагадаємо, що терорист Ігор Стрєлков (Гіркін) заявив, що переворот у росії успішно відбувся, від влади насильницьким шляхом відсторонено другу людину в державі, натякая на Шойгу.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті