Гауляйтери "ДНР" знайшли "винних" у знищенні мобіків у Макіївці – ГУР

У так званій "ДНР" на спеціальній нараді знайшли "винних" за удар ЗСУ по розташуванню мобілізованих у Макіївці в новорічну ніч. Про це 17 січня повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

"Керівництво так званого "мвс днр" провело службову нараду про наслідки удару української артилерії за місцем розміщення російських мобілізованих у тимчасово окупованій Макіївці. У ході обговорення було ухвалено рішення про визначення "винних" в інциденті з показовим покаранням", - повідомили в повідомленні.

Як "цапів-відбувайлів" виступили так званий заступник начальника "РОВС Макіївки" і ще сім колаборантів з числа "народних міліціонерів". Причому, за даними ГУР, усі "винні" вже затримані.

"Усім висунуто офіційне звинувачення в "недбалому ставленні до функціональних обов'язків", - додали в ГУР.

За даними розвідки, їх не довго утримуватимуть у місцях позбавлення волі, а направлять "для виконання завдань" на блокпости в районі населених пунктів Дослідне та Майорськ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що удар по казармі в Макіївці був частиною плану щодо запобігання наступу рашистів.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті