Гауляйтери "ДНР" знайшли "винних" у знищенні мобіків у Макіївці – ГУР

У так званій "ДНР" на спеціальній нараді знайшли "винних" за удар ЗСУ по розташуванню мобілізованих у Макіївці в новорічну ніч. Про це 17 січня повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

"Керівництво так званого "мвс днр" провело службову нараду про наслідки удару української артилерії за місцем розміщення російських мобілізованих у тимчасово окупованій Макіївці. У ході обговорення було ухвалено рішення про визначення "винних" в інциденті з показовим покаранням", - повідомили в повідомленні.

Як "цапів-відбувайлів" виступили так званий заступник начальника "РОВС Макіївки" і ще сім колаборантів з числа "народних міліціонерів". Причому, за даними ГУР, усі "винні" вже затримані.

"Усім висунуто офіційне звинувачення в "недбалому ставленні до функціональних обов'язків", - додали в ГУР.

За даними розвідки, їх не довго утримуватимуть у місцях позбавлення волі, а направлять "для виконання завдань" на блокпости в районі населених пунктів Дослідне та Майорськ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що удар по казармі в Макіївці був частиною плану щодо запобігання наступу рашистів.

Статті

Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Всі статті